VMZINC Ornament lucarna standard "bull's eyes" VMZINC, golul de fereastra 0.8 x 0.6 m, inaltime 1.21 m, latime 1.27 m, Model 3022

Ferestrele "bull's eyes" și cele de lucar au apărut din necesitatea ventilării acoperișurile înalte, în secolul al XVIII-lea, însă, abia în secolul al XIX-lea au primit atenția cuvenită și s-au răspândit mai ales în orașele în care au fost convertite mansardele. Aceste tipuri de ferestre prezintă stiluri și forme diferite și sunt utilizate pentru a înfrumuseța în manieră maiestuoasă acoperișurile clădirilor de prestigiu și ale reședințelor de epocă.

Toate ferestrele VMZINC sunt furnizate pentru fațade sau pentru zonele cu pante și flanșe. Gama ferestrelor standard "bull's eyes" este disponibilă atât în dimensiuni și modele definite în zinc natural, precum QUARTZ-ZINC®, ANTHRA-ZINC®, AZENGAR®, cât și în cupru. Modelele standard "bull's eyes" sunt perfecte atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele renovate care necesită modificări ale structurii existente din lemn.

Cod Produs: VMZ3022121127 Ai nevoie de ajutor? 0757.10.99.99
  • Review-uri (0)
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!