VMZINC Cheie pentru ferestrele "bull's eyes" si lucarna standard VMZINC, inaltime 290 mm, latime 215 mm, Model 4411

Ferestrele "bull's eyes" și cele de lucarnă au apărut din necesitatea ventilării acoperișurile înalte, în secolul al XVIII-lea, însă, abia în secolul al XIX-lea au primit atenția cuvenită și s-au răspândit mai ales în orașele în care au fost convertite mansardele. Aceste tipuri de ferestre prezintă stiluri și forme diferite și sunt utilizate pentru a înfrumuseța în manieră maiestuoasă acoperișurile clădirilor de prestigiu și ale reședințelor de epocă.

Toate ferestrele VMZINC sunt furnizate pentru fațade sau pentru zonele cu pante și flanșe. Gama ferestrelor de lucarnă standard este disponibilă atât în dimensiuni și modele definite în zinc natural, precum QUARTZ-ZINC®, ANTHRA-ZINC®, AZENGAR®, cât și în cupru. Modelele standard ale lucarnelor sunt perfecte atât pentru clădirile noi. Utilizarea acestor tipuri de ferestre în renovări poate necesita eventuale modificări ale structurii de bază a clădirilor.

Cheile pentru ferestrele de tip "bull's eyes" și pentru cele de lucarnă standard sunt disponibile în zinc natural sau cupru. Aceste modele de chei montate sunt incluse pentru modelul 3020. Pentru celelalte modele de ferestre si lucarne, cheile montate sunt decorațiuni opționale care le pot fi adăugate ferestrelor.

Cod Produs: VMZ4411 Ai nevoie de ajutor? 0757.10.99.99
  • Review-uri (0)
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!