KME TECU Tabla cupru 0.7mm KME Tecu Patina Hamburg (foaie 600 x 3000mm)

Tabla cupru 0.7mm KME Tecu Patina Hamburg
Cod Produs: TECU12 Ai nevoie de ajutor? 0757.10.99.99
  • Descriere
  • Caracteristici
In anul 2015, KME prezinta patru noi variante ce fac parte din gama Tecu Patina, unul dintre acestea fiind Patina HAMBURG, inspirat din patina naturala regasita pe acoperisurile vechi.
Printr-un proces industrial special dezvoltat, foile de cupru sunt patinate in nuanta verde pe o singura parte, determinand formarea unui strat de patina aflat deasupra unei suprafete de cupru pre-oxidate, un proces similar patinei naturale care se formeaza dupa o perioada lunga de timp cand cuprul este expus elementelor.
Dezvoltarile care au loc la suprafata TECU Patina sunt unice si interesante, astfel multiple nuante cromatice si umbre tind in mod normal sa se uniformizeze, dar numai printr-un proces treptat.
Foile TECU Patina sunt fabricate in instalatii de productie de ultima generatie in conformitate cu EN 1172 si a standardelor riguroase de productie interna ale KME. Continutul de cupru Cu-DHP aflat la un grad de puritate de peste 99.90% ofera foilor TECU Patina maleabilitate, indiferent de temperaturi sau directia de rulare.

- CULOARE TABLA: CUPRU PATINA

- GROSIME TABLA: 0.7mm

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!